Верстати з ЧПК

Верстати серії “Кречет” – рішення для фрезерування акрилу

ВЕРСТАТИ СЕРІЇ “КРЕЧЕТ” – ВИСОКОРЕНТАБЕЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ФРЕЗЕРУВАННЯ АКРИЛУ

Сучасні матеріали, спільно з прогресивними способами їх обробки, відкривають широкий простір для конструктивних і творчих рішень. Акрил або, як його ще часто називають, оргскло відмінно зарекомендував себе в таких сферах, як внутрішній і зовнішній дизайн, зовнішня реклама, будівництво, сувенірна продукція та багато інших.

Крім широкого розмаїття колірних рішень, акрил може бути і 1 і 20 мм завтовшки, що ще більше розширює спектр його застосування. І якщо на нашому ринку достатньо виробників і постачальників, які пропонують найширший асортимент акрилу, то бюджетне обладнання для його обробки з’явилося зовсім недавно.

Здебільшого акрил розкроюють на верстатах з ЧПК, з використанням потужних лазерів. Такий спосіб обробки забезпечує високу швидкість і якість різу та гравіювання. Однак, варто зазначити, що для невеликої майстерні або рекламного агентства, що виробляє вивіски або сувенірну продукцію з акрилу, такі верстати дуже дорогі. Вартість такого верстата еквівалентна сумі, що дорівнює 7-10 тис. у.о., що погодьтеся, зовсім не мало.

Більш бюджетним є фрезерування акрилу. Верстат з ЧПК для акрилу має низку переваг перед лазером.

На відміну від лазера, фрезер може обробляти оргскло в 3-х координатах, що дає змогу фрезерувати на акрилі вибірки, пази, а також повноцінні 3д рельєфи.

Якість фрезерування акрилу, за умови використання коректно підібраного інструменту, нічим не поступається лазерному розкрою. Нижча вартість обладнання робить фрезерування оргскла більш рентабельним. Особливо під час виробництва невеликих партій продукції.

 

Компанія CNCMachines.UA у 2016 році вперше представила на ринку України верстати з ЧПК для акрилу, що дають змогу не тільки якісно обробляти цей чудовий матеріал, а й не витрачати на обладнання надмірні кошти.

Лінійка напівпрофесійних верстатів “Кречет” чудово справляється із завданнями з фрезерування акрилу. Верстати “Кречет” оснащені системою числового програмного керування CNCut, розробленою нашими фахівцями. З огляду на те, що система повністю русифікована, ергономічна і проста в обігу, час на її освоєння Вами і Вашим персоналом становить не більше 2-4 годин, що значно знижує витрати на навчання. Оперативна служба підтримки, яка приймає дзвінки щодня, включно з вихідними та святковими днями, допоможе Вам розібратися з будь-якими труднощами, що виникають.

Безперечною перевагою верстата “Кречет” для фрезерування акрилу є його невелика вага, а також можливість встановити фрезерний мотор відповідно саме до Ваших потреб. Крім того, на змінну платформу можна встановити лазерний гравер, для обробки інших матеріалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *