Верстати з ЧПК

Настільний верстат з ЧПУ

НАСТІЛЬНИЙ ВЕРСТАТ З ЧПК – НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВАШОГО ХОБІ ТА БІЗНЕСУ!

Хоч би чим Ви займалися – авіа- або автомоделізмом, фігурним обробленням дерева, дизайном інтер’єрів – настільний ЧПК верстат стане для Вас чудовим помічником.

Можливість втілювати в дереві або пластику Ваші ідеї – ні з чим не порівнянне задоволення. Крім того, купивши настільний верстат з ЧПК, Ви зможете наносити гравіювання і робити дарчі написи – погодьтеся, такий подарунок запам’ятається набагато краще.

Отже, чим же відрізняється настільний фрезерний верстат від старших побратимів?

Верстат з ЧПК Кречет 2

Головна відмінність настільних верстатів – їхній розмір. Робоче поле настільного верстата зазвичай менше ніж 1 метр завдовжки. Крім того, для його встановлення вам знадобиться окрема підставка або стіл. Промислові верстати, як правило, встановлюють на підлогу. Ну і займають, відповідно, простір, розміром з кімнату, тоді як настільні ЧПК верстати легко розміщуються як удома, так і в гаражі, водночас займаючи відносно небагато місця.

Якщо Ви плануєте купити настільний ЧПК верстат для особистих потреб, важливим буде рівень виробленого ним шуму. Найгаласливішим елементом у верстаті є шпиндель – що він потужніший, то він гучніший. Настільні фрезерно-гравірувальні верстати зазвичай комплектуються шпинделем потужністю 150-350w. Це дає змогу працювати з верстатом удома – він виробляє шуму не більше, ніж звичайний пилосос.

Номенклатура матеріалів, яку можна обробляти на настільному ЧПК верстаті, – досить широка. Починаючи від різних видів пластику і закінчуючи фанерою, МДФ і ДСП. В окремих випадках, можна обробляти і м’які метали – алюміній, мідь, латунь тощо.

Точність обробки настільного фрезерного верстата точно така ж, як і у старших товаришів. Електроніка та програмне забезпечення для настільного верстата нічим не відрізняється від такого для промислового.

Настільний фрезерно-гравірувальний верстат з ЧПК “Кречет 2”, розроблений нашими інженерами, чудово підходить для домашнього використання. Робоче поле 250х470 мм дає змогу задовольнити всі потреби майстра-початківця. Детальніше ознайомитися з характеристиками верстата з ЧПК “Кречет 2” можна за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *